23 October 2008

My names mean, akhirnya dapat PR

Lho kok akhirnya yah? Belum juga mulai .... qqq :), niatan pengen dapat sentuhan PR dari om gugel dapat PR duluan dari sobat saya yang satu ini. Memang paling pinter dia, tau aja kalo saya lagi sedikit longgar. Btw, makasih udah dikasih toolsnya kok (maklum inggrisnya juga cethek). "My names mean" yang bener My name means atua My names mean, gak tau deh pokoknya itu PR nya, Ok ... sama-sama kita lihat arti nama saya dalam bahasa Inggris:

There are 5 letters in your name.
Those 5 letters total to 26
There are 2 vowels and 3 consonants in your name.

Your number is: 8

The characteristics of #8 are: Practical endeavors, status oriented, power-seeking, high-material goals.

The expression or destiny for #8:
Your Expression is represented by the number 8. The 8 Expression is well-equipped in a managerial sense. You have outstanding organizational and administrative capabilities. You have the potential for considerable achievement in business or other powerful positions. You can expect to receive the financial and material rewards. You have the skill and abilities to establish or operate a business with great efficiency. You have good judgment when it comes to money and commercial matters, and you understand how to build and accumulate material wealth. Much of your success (or lack of it) may come due to your ability (or inability) to judge character. With the number 8 Expression, you exercise sound judgment in most of your affairs; you are realistic and practical in your approach to business matters.

The positive 8 Expression produces individuals that are very ambitious and goal-oriented. If the 8 energy is not in excess in your makeup, you will no doubt express these traits to some extent. No one has any more energy that a person with the 8 Expression who has a plan laid and is starting to work. No one has any more self-confidence, either. If you are expressing the positive qualities of 8, you are an outstanding manager because you can plan, initiate, and complete projects; you are very dependable and determined.

As it always happens, there can be too much of a good thing. If you have too much of the 8 energy in your makeup, you may express some of the negative attitudes. A negative 8 can be very rigid and stubborn. Ambition sometimes has a way of becoming over-ambition, and you may express an unreasonable impatience with the lack of progress. If your negative side is showing, you may be too exacting, both of yourself and of others. Sometimes this can even becomes a case of intolerance.

The number 8 is very materialistic and also very desirous of status and power. Neither of these drives are inherently negative unless they are taken to an extreme. You must avoid the tendency to strain after money, material matters, status, or power, to the detriment of the other important factors in your life.

Your Soul Urge number is: 5

A Soul Urge number of 5 means:
The 5 soul urge or motivation would like to follow a life of freedom, excitement, adventure and unexpected happening. The idea of travel and freedom to roam intrigues you. You are very much the adventurer at heart. Not particularly concerned about your future or about getting ahead, you can seem superficial and unmotivated.

In a positive sense, the energies of the number 5 make you very adaptable and versatile. You have a natural resourcefulness and enthusiasm that may mark you as a progressive with a good mind and active imagination. You seem to have a natural inclination to be a pace-setter. You are attracted to the unusual and the fast paced.

You may be overly restless and impatient at times. You may dislike the routine work that you are engaged in, and tend to jump from activity to activity, without ever finishing anything. You may have difficulty with responsibility. You don't want to be tied down to a relationship, and it may be hard to commit to one person.

Your Inner Dream number is: 3

An Inner Dream number of 3 means:
You dream of artistic expression; writing, painting, music. You would seek to more freely express your inner feeling and obtain more enjoyment from life. You also dream of being more popular, likable, and appreciated.

Nah, ... kelas dech PR nya. Tapi tunggu dulu saat ditranslate ke Indo, geli juga ... pokoknya yang baek baek itu bener yah bro, yang jelek itu bukan saya qqqq ... waduh terus saya lempar ke siapa neh yah, nah ini dia :

  1. Blog Muji >>>> biar baru berapa kali mampir saya kasih tali kasih PR, dapet bisikan dari sobat Spydeeyk ... themenya sama qqq .. :)
  2. Penggemar Harry Potter >>>> nah loh mas Harry Potter dapat PR, namanya aja dah Inggris pasti jago deh :)
  3. kipram >>> apalagi ini pasti jago (liat postnya Inggris semua) ... saya pikir dulu Ki Pramono Anum qqqq ...
  4. trendy >>> wah namanya aja trendy gimana orangnya yah :)
  5. malapu >>> nah di Bandung sambil bawa PR yah :)
  6. danasimpleman >>> saya yakin bro satu ini tidak pernah menolah PR, arti namanya apa yah?
  7. Masenchipz >>> yang lagi semangat Busby SEO Test ech ... lagi apes ... sukses bro .. tapi sambil ngerjain PR yah?
  8. budi >>> mas ... selamat yah, biar lebih semangat saya kasih PR dech :)
  9. fanari >>> namanya mirip ferari , kita lihat artinya yah mas
  10. the last one sapa neh ... mas ecko .... qqqq asyik bebas ....
Selamat mengerjakan PR yah. Semoga dengan PR ini lebih mengakrabkan kita dan tentu saja memberi manfaat ke depannya. Ok, sudah tahu kan yang harus dikerjakan? "My names mean"

Untuk yang kesulitan bahasa Inggrisnya bisa dengan tools dari bro spydeeyk. Monggo ... toolsnya


16 comments:

  1. wah.., yang pertama selesai ni mas keris.., mantaff2.., sek.., tak baca dulu arti namanya.. :D (sambil puyeng.. soalnya bahasa inggris si.., qeqeqe.. :D)

    ReplyDelete
  2. @spydeeyk
    hihihi... thanks berkat toolsnya bro ..

    ReplyDelete
  3. duwh,, PRnya berat nihy...ok..nanti dikasih jawabannya kalo udah berez...qqqq...

    ReplyDelete
  4. wuakakakakakaka....sumpeh lo....ini namanya aku kualat kang....hehehehehehe 2 malam kemarin aku bikin pr sekarang aku ke pr yang amat sulit nih kayaknya tapi akan aku coba yah PRnya....aku mau ambil dan liat yah......

    ReplyDelete
  5. dah dilaksanakan silahkan dicek kembali......cepat yah...wuakakakakakaka.....TOBAAAAAAAAATTTTTT

    ReplyDelete
  6. emang bener kayak gitu karakter kamu, seperti yang disebutkan hasil reader engine itu, keris?
    eh, pake engine tuh kan?
    atau yang baca mama loren? hihi. sejak kapan mama loren kerja di google ya?

    ReplyDelete
  7. @danasimpleman
    hihi ... jangan cuman PTR mulu bos P & R juga yah qqq

    @Harry potter
    Pasti paling cepet neh ... pake aja tongkatnya :)

    @Marshmallow
    Lho kan saya dah bilang mbak, yang baik-baik itu bener hqhuuh, yang jelek nggak lah :D

    ReplyDelete
  8. fanari bukan nama saya sebenarnya pak. Hasil PRnya uda saya simpen semua, ntar tak baca2 lagi :D

    ReplyDelete
  9. @fanari
    ooo .... trus sapa mas qqq ...

    ReplyDelete
  10. Enak lagi kalau bisa pesen sama toolsnya.
    " om bilang sama calon mertua gw kalau nama gw membawa hoki, pasti deh makin maknyus "

    ReplyDelete
  11. @edhitok
    nah ... ini besok dapat giliran qqq :D

    ReplyDelete
  12. wah makasih mas keris, dari pada nungguin si mbah gugel ngasih PR. Mending Sedot PR dari mas Keris,
    Thanks ya mas =))

    ReplyDelete
  13. wah dapet PR yah!
    mau bikin puyeng kepala orang nih emang!
    wekekekkeekek!
    tapi nggak apa2 terimakasih ya!

    ReplyDelete
  14. @budi
    sama-sama ... saya juga nungguin PR dari mbah google keburu dapet PR yang laen

    @trendy
    qqqq ... selamat berpuyeng ria :D

    ReplyDelete
  15. Duwh PRNya susah bgt ne....English soalnya...hehehe..

    ReplyDelete
  16. @Danasimpleman
    hhuekeekeke .... ach yang bener bro?

    ReplyDelete

Silakan Anda tuliskan komentar, saran, kritik, yang membangun di bawah ini. Terima kasih sebelum dan sesudahnya